HEMA en Zara, wat doen jullie me aan?

IMG_7820kopie
1 – 23

De zomercollectie van zowel HEMA en Zara zijn echt zo leuk! Ik kwam afgelopen zaterdag bij de HEMA om wasmiddel te kopen. Toch nog even snel de winkel door. De “home” en “blijmakers” afdeling glip ik snel langs met m’n ogen dicht, voor het misgaat. Maar tegen beter weten in kan ik het toch niet laten om snel even bij de meisjes kleding te kijken. Puck heeft immers een enorme groeispurt gehad en kan in de nabije toekomst zeker wel een paar leuke zomer spulletjes gebruiken. Het ene na het andere leuke shirtje passeert de revue en ik kan ze eigenlijk niet wegleggen. Maar dan zie ik in mijn ooghoek een geweldig leuk jasje en laat die nou net afgeprijsd zijn naar 10,-….nou ok…. die kan er ook nog wel bij (en het regenjasje er naast is natuurlijk ideaal voor er overheen als het net even wat slechter weer is). Eenmaal thuisgekomen breng ik het nieuws voorzichtig aan Remko…”misschien heb ik iets te veel geld uitgegeven aan kleertjes voor Puck.” “Oh” zegt Remko, “we hadden toch geld opzij gezet en Puck heeft ook zomerkleertjes nodig.” Hmmm, tja dat is waar. Dus toen heb ik ook nog even wat besteld bij de Zara… Volgende dag meteen beide jasjes uitgeprobeerd, eerst langs oma en daarna door naar het strand!

IMG_7733kopie
Roze regenjasje
 • Spijkerjasje

 

 

RSS
Facebook
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial